Talent ensemble

 Jongeren uit Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel kunnen vanaf 14 jaar auditie  doen voor Garage TDI Talent Ensemble. In het ensemble krijg je les gericht op elementair spel, improvisatie, beweging en stem. Je doet mee aan diverse theaterexperimenten, volgt in de zomer een trainingsweek en speelt in diverse soorten kleien en grote producties. Voorstellingen van het ensemble spelen op festivals, op locatie, in de theaterzaal, in het onderwijs of worden op maat gemaakt voor een bijzonder evenement of gebeurtenis.

Het ensemble werkt in projectvorm. Dit gebeurt op vrijdagavonden, soms op zondagen en er zijn extra programma’s in de schoolvakanties. Samen met de docenten van het kernteam creëer je je eigen programma. Zo leer je jouw talent ontdekken en school je de vaardigheden die je nodig hebt om op de theateropleiding terecht te komen, die het best bij jou past!

Stella van den Sigtenhorst (student Acteursopleiding HKU): "De lesblokken gaven mij de basis die ik nodig had voor het maken van de voorstellingen"

meer informatie over het ensemble vind je hier