WERKPLAATS HAVENKWARTIER

 De werkplaats Havenkwartier in Assen is een zelfstandige plek van ontmoeting waar geleerd, gewerkt en geëxperimenteerd wordt. Het gebouw straalt deze sfeer met zijn mobiele units, glazen wanden en authentieke garage elementen uit. Er vinden culturele activiteiten plaats voor jongeren, workshops techniek voor het onderwijs, theatervoorstellingen voor de jeugd, exposities en symposia voor studenten en bedrijven.

De werkplaats biedt op vele terreinen voorzieningen, zo zijn er studio’s (dans en theater), is er een theaterzaal, een werkplaats voor vormgevers en beeldende kunstenaars, is er een technisch medialaboratorium, waar innovatieve ontwikkelingen plaats vinden op het gebied van nieuw media en (sensor)technologie, een keuken, bar en diverse soorten werkplekken en een multifunctionele ruimte voor vergaderingen, exposities en evenementen.

VERHUUR
U kunt via Garage TDI ruimtes huren in Werkplaats Havenkwartier. Heeft u een inspirerende vergaderlocatie nodig, een ruimte om te repeteren of een foyer en bar om een feest te organiseren? Dan is Werkplaats Havenkwartier de plek voor u.
We kunnen faciliteiten voor u regelen, zoals een geluidsinstallatie, beamer en consumpties. Maar als u liever alles zelf regelt, dan is dat net zo prima.
Maak een afspraak met Rick Ploeg om het pand te bezichtigen en de mogelijkheden te besprek: rick@garagetdi.nl of 0592-795412