Don Assini

***** KOORLEDEN EN BLAASMUZIKANTEN GEZOCHT*****
Op maandagavond 9 september organiseren wij een informatie bijeenkomst voor mensen die als muzikant of koorlid willen meespelen in Don Assini. Deze is van 19:30 uur tot 21:00 uur in ons pand aan de industrieweg 8 te Assen.
De composities zijn verzorgd door Eef van Breen en variëren van meerstemmige passages tot het unisono neuriën van een melodie. Alle stemmen zijn welkom, van sopranen tot bassen. Er zullen twee repetitiedagen zijn onder leiding van Eef, in ieder geval 14 september van 11:00 uur tot 14:00 uur.
Voor vragen, informatie of opgeven kun je mailen naar info@garagetdi.nl
***** KOORLEDEN EN BLAASMUZIKANTEN GEZOCHT*****


Na het succes van Justice, waarin regisseur Céline Hoex in het kader van The American Dream de filmklassieker De twaalf gezworenen onder de loep nam, neemt Drents JeugdTheater Garage TDI in het kader van Sprezzatura nu de filmklassieker The Godfather als uitgangspunt voor een locatieproductie in Assen. Dit keer staat de voorstelling onder leiding van Zen Roorda en Céline Hoex. Naast talenten van de vooropleiding Brandstof spelen er ook professionele acteurs en muzikanten mee in deze bijzondere bewerking! Eind oktober en begin november 2019 is Assen het decor van de schoonheid van opera, bloedstollend theater, romantiek en maffiapraktijken.

Don Assini is een muzikale locatievoorstelling over het grimmige leven van maffiosi te midden van de hoofdstad van Drenthe: Assen. In deze bewerkte versie van The Godfather volgen we Matteo Assini, de logische opvolger en zoon van de Godfather Don Assini. Matteo voelt echter niks voor de louche zaken van zijn vader en heeft zijn ambities in de opera liggen. En dat terwijl hij op het punt staat te gaan trouwen met Lucia, de dochter van de concurrent Lorenza Marino! Door het huwelijk hopen de families op minder gespannen voet te kunnen leven. Ze beginnen zelfs een gezamenlijke rondvaartboot maatschappij in Assen, maar één wel met een dubbele bodem natuurlijk…
Een voorstelling met broodsticks, kunstvervalsing and an offer you can’t refuse.

Don Assini is een duister muziektheater in Italiaanse sferen op zeven verschillende locaties in Assen.

Prijs: t/m 18 jaar: € 12,50 en vanaf 18 jaar: € 17,50

Startlocatie
Bethelkerk Assen, Groningerstraat 14.

Eindlocatie
Havenkade 1, Assen

Parkeer advies
Parkeergarages centrum Assen

Slecht weer
De voorstelling speelt in principe in elk weertype, tenzij het KNMI een specifieke waarschuwing heeft uitgegeven voor het gebied van de voorstelling tijdens de duur van de voorstelling.
Is de verwachting dat het regent tijdens uw wandeling? Zorg dan voor een regenpak, maar liever GEEN paraplu. Hiermee versperd uw het zicht van de mensen die eventueel achter u staan tijdens de voorstelling.

Deze voorstelling is helaas niet rolstoelvriendelijk

Agenda

Toon archief
Oktober 2019
Datum Tijd Plaats Locatie Opmerking
Reserveren Vr 25 Okt 20.15 uur Assen Werkplaats Havenkwartier Première
Reserveren Za 26 Okt 16.30 uur Assen Werkplaats Havenkwartier
Reserveren Za 26 Okt 20.15 uur Assen Werkplaats Havenkwartier
November 2019
Datum Tijd Plaats Locatie Opmerking
Reserveren Vr 01 Nov 20.15 uur Assen Werkplaats Havenkwartier
Reserveren Za 02 Nov 16.30 uur Assen Werkplaats Havenkwartier
Reserveren Za 02 Nov 20.15 uur Assen Werkplaats Havenkwartier