Te Gast: City Thoughts

City thoughts is een multimediale voorstelling, waarbij dans wordt gecombineerd met beeldende kunst en graffiti. City thoughts gaat over het leven in de stad. Jonge dansers laten zien hoe zij denken over de drukte, de gebeurtenissen, de wervelingen en de grootsheid in de stad. De stad staat ook als symbool voor hun weg naar volwassenheid. Hoe hou je je staande, is het allemaal show, ga je de strijd aan of dein je mee?

Na de voorstelling mag je zelf ook dansen tijdens de workshop van een dansdocent van Garage TDI.

De dansers uit de voorstelling komen voort uit de werkplaats van Het Danskwartier. De dansers zijn afkomstig uit heel Drenthe en Groningen, zijn tussen de 11 en 19 jaar oud, volgen minimaal twee danstrainingen per week en werden speciaal voor deze werkplaats geselecteerd. In de werkplaats wordt één keer per maand intensieve danstraining aangeboden en gewerkt aan choreografieën.

Het Danskwartier uit Zuidlaren staat voor dansplezier, kwaliteit en talentontwikkeling. In een fijne sfeer wordt gewerkt aan een goede danstechniek. Dans is een unieke combinatie van beweging en creativiteit, daarom worden alle lessen afgestemd op leeftijd, niveau en belevingswereld. Het Danskwartier biedt ruimte aan danstalent en treedt graag naar buiten met verschillende optredens en voorstellingen. Het Danskwartier wordt geleid door Christel Kroese, samen met een professioneel en enthousiast docententeam.

Prijs
Kinderen: gratis
Volwassenen: 5,-

Agenda

Toon archief
Oktober 2016
Datum Tijd Plaats Locatie Opmerking