IMG_4747_2.jpg

DYNAMO JEUGDTHEATERSCHOOL DRENTHE

Dynamo TDI is de jeugdtheaterschool van Garage TDI. Het is de plek waar kinderen en jongeren ongeremd met hun passie voor theater aan de slag kunnen. Plezier, verbeelding, ontdekking en ontwikkeling vormen het kloppend hart van onze activiteiten. Vind het je leuk om met toneel bezig te zijn, wil je de lessen gebruiken als springplank voor de vooropleiding Brandstof TDI of wil je later acteur worden? Geef je dan op voor de lessen of onze andere activiteiten.

Binnen Dynamo TDI werken we in verschillende leeftijdscategorieën: 6-8 jaar, 9-12 jaar en 12+. We hebben een cursusaanbod van 14 of van 28 lessen. Elke reeks sluiten we af met een presentatie of een voorstelling. De vestigingen van onze jeugdtheaterschool zitten in Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg.

Ieder jaar zijn er ook extra theateractiviteiten, zoals een Mysterie-theaterdag, het Young XPeriment festival (in samenwerking met Theater DNK in Assen en theater De Tamboer in Hoogeveen), de TDI-Theaterbende en diverse andere verrassende activiteiten.

Kijk voor meer informatie over het aanbod op www.jtsdynamo.nl