Meld je aan als vrijwilliger voor Art of Wonder

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2019 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het JeugdTheaterFestival Art of Wonder ? Meld je dan aan als vrijwilliger!


Art of Wonder vindt plaats in de binnenstad van Assen van 31 mei t/m 2 juni. Voor, tijdens en na het festival kunnen we veel hulp gebruiken!

Meer informatie en aanmelden  

Young Xperiment Festival 2019

Zaterdag 2 februari speelden onze jongeren groepen van JeugdTheaterschool Dynamo in De Nieuwe Kolk als onderdeel van het Young Xperiment Festival. De groepen uit Assen, Hoogeveen en Meppel speelden een eigen bewerking van een Griekse tragedie met een Drentse invalshoek en een knipoog naar de 21e eeuw.Reismuis wint Kijk|Kunst-kup

Dinsdag 15 januari werden regisseur Henk de Reus en acteurs Marjet Spook en Annemiek Funneman van onze jeugdtheatervoorstelling Reismuis verrast met de Kijk|Kunst-kup. Reismuis werd unaniem door leerkrachten en leerlingen aangewezen als de absolute topvoorstelling van het afgelopen jaar. Kunstgebouw in Zuid-Holland verzorgt voor 292 basisscholen het programma Kijk|Kunst, waarin Reismuis is opgenomen. 


Lees hier het hele artikel