Art of Wonder 2019

Van 31 mei t/m 2 juni staat de binnenstad van Assen in het teken van de verwondering. Art of Wonder is het driedaags jeugdtheaterfestival van Garage TDI met de binnenstad van Assen als podium. Ieder eerste weekend van juni staan op het festival tot de verbeelding sprekende voorstellingen van toonaangevende (inter)nationale theater- en dansgezelschappen.

Kijk op artofwonder.nl  voor het programma!

Brandstof Trainingsweek bij camping de Horstmannsbos

Ook dit jaar weer organiseert Brandstof in de zomer de trainingsweken op camping Horstmannsbos in Gasselte. Van 28 juli t/m 3 augustus en van 7 t/m 13 augustus maken de jongeren van elke dag een nieuwe voorstelling. Wat voor voorstelling is een verrassing. Dit kan een kindervoorstelling zijn of een locatievoorstelling, muziektheater, maskertheater, improvisatietoneel, soap, cabaret, of totaal iets anders...
Meer informatie over de trainingsweken 

Meld je aan als vrijwilliger voor Art of Wonder

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2019 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het JeugdTheaterFestival Art of Wonder ? Meld je dan aan als vrijwilliger!


Art of Wonder vindt plaats in de binnenstad van Assen van 31 mei t/m 2 juni. Voor, tijdens en na het festival kunnen we veel hulp gebruiken!

Meer informatie en aanmelden