WEB_GarageTDI_ZoetWater_fotoMoonSaris_3154.jpg
16 december 2021

Garage TDI zoekt acteurs (m/v/x) voor jeugdtheatervoorstellingen

Voor twee bestaande producties en voor nieuw te ontwikkelen producties zoekt Garage TDI meerdere acteurs (m/v/x). Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt. Dit doet Garage TDI door het maken van jeugdtheatervoorstellingen voor scholen, podia en festivals en het organiseren van het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Art of Wonder in Assen, kunsteducatie, de theatervooropleiding Brandstof TDI en de eigen jeugdtheaterschool Dynamo TDI.

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken meerdere (freelance) acteurs die afgestudeerd zijn aan een hbo-theateropleiding en affiniteit hebben met (fysiek en muzikaal) jeugdtheater. Heb je al ervaring met het spelen in jeugdtheaterproducties dan is dat een pre. We zoeken acteurs die kunnen meespelen in de bestaande producties Dag Nacht (6+) en Zoet Water (8+), waarvan de hernemingsrepetities plaatsvinden in de eerste helft van 2022. Ook zoeken we meerdere acteurs voor nieuw te ontwikkelen producties in 2022, 2023 en daarna.

Wat kun je verwachten van ons?

Garage TDI is gehuisvest in een voormalig autobedrijf in Assen. Dit gebouw is omgebouwd tot een theaterwerkplaats met studio’s, een theaterzaal, medialab, kantoren, een decorwerkplaats en een multifunctionele showroom. Jaarlijks bereikt Garage TDI 85.000 kinderen, jongeren en volwassenen door het hele land met haar voorstellingen en andere activiteiten. Garage TDI bestaat uit acht vaste medewerkers en werkt daarnaast samen met een grote poule van freelancers: acteurs, dansers, muzikanten, docenten, technici, vormgevers en meer. Voor nieuw te ontwikkelen voorstellingen willen we graag kennismaken met nieuwe acteurs met wie we in de toekomst samen kunnen werken. De vergoedingen voor deze producties zijn conform CAO Toneel en Dans (inclusief reiskostenvergoeding).

Auditie

De auditie vindt plaats op maandag 31 januari 2022 bij Garage TDI aan de Industrieweg 8 in Assen. De auditie duurt ongeveer 30 minuten en vindt plaats tussen 11.00 en 17.00 uur. Aanmelden voor de auditie kan tot 18 januari. Uiterlijk 24 januari hoor je of je bent uitgenodigd voor de auditie, hoe laat je verwacht wordt en wat je kunt voorbereiden.

Interesse?

Word je enthousiast van deze oproep? Stuur dan vóór 18 januari 2022 je motivatiebrief en CV (met foto) naar info@garagetdi.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met artistiek leider Frederieke Vermeulen via info@garagetdi.nl. Vanwege de feestdagen kan het iets langer duren voordat je een reactie op je vragen krijgt.