Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Theater iets voor jou?

Ontdek het bij Garage TDI tijdens de Open theaterdag op zaterdag 1 oktober in Assen. De Jeugdtheaterschool van Garage TDI is namelijk dé plek voor jong en oud(er), stille bewonderaars of podiumbeesten. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van theater.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar maken tijdens de Open theaterdag op een laagdrempelige manier kennis met onze lessen en de docenten. Tijdens de open dag volgen de kinderen verschillende lessen en aan het eind van de middag is er een presentatiemoment.

Programma
12.45 uur Inloop
13.00 uur Start lessen
15.45 uur Presentatie voor ouders/verzorgers
16.00 uur Einde

Locatie
De Open theaterdag vindt plaats bij Garage TDI. Het adres is Industrieweg 8 in Assen.

Aanmelden
Leuk als je ons laat weten dat je komt. Meld je gratis aan voor de open theaterdag via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Psssst
JTS Dynamo heet vanaf nu ook Garage TDI. Leuk en logisch: zo bundelen we al onze jeugdtheateractiviteiten onder één duidelijke naam. Theaterschool, vooropleiding én gezelschap. Naast Assen vind je onze Jeugdtheaterschool ook in Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt.

Meld je aan voor de Open theaterdag op 1 oktober

01-01-2001

Meer weten over de Jeugdtheaterschool?

We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op.