Art of Wonder 2021

Drents jeugdtheater Garage TDI viert elk jaar in het eerste weekend van juni de kracht van de verbeelding. Assen staat dan van 4, 5 en 6 juni bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

De stad als podium

Elk jaar zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen in het eerste weekend van juni. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat. 

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie. ’s Avonds is er muziek in de koepel.

Openingstijden

Op vrijdagmiddag wordt het festival feestelijk geopend. Zondagmiddag sluiten we het festival feestelijk af in de Gouverneurstuin. Uit handen van de deelnemers van de TDI-Theaterbende ontvangt het gezelschap dat de meeste indruk heeft gemaakt op deze jonge kijkers ‘Verwonder-waardering’.

Voor meer informatie zie www.artofwonder.nl


Agenda

juni 2021

Datum & Tijden
Type
Plaats
Locatie
Opmerking
do 3 jun. nader te bepalen
openbaar
Assen
vr 4 jun. hele dag
openbaar
Assen
za 5 jun. hele dag
Assen