Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Alle leeftijden

Carnival

Absurdistisch wagensprookje voor iedereen die zich wil laten betoveren.

Zaterdag en zondag
Verschillende tijden
Gouverneurstuin, Assen, Nederland

Carnival - TG Dapper

Terwijl de directeur zijn verzameling exotische beesten aan het publiek presenteert, maken die plannen om uit te breken. Een absurdistisch ‘wagensprookje’ voor iedereen die zich wil laten betoveren.

Een geheimzinnige kar duikt op. In en om het werktuig ontpopt zich een hilarisch beeldverhaal waarin de loop der dingen een prachtige wending neemt. De routine is in het rondreizend dierenkabinet geslopen. De tamme wezens blijken hun wilde haren nog niet verloren en broeden op een uitbraak. Ze willend de sleur doorbreken, het leven wat kleurrijker maken.

Herkenbare symboliek, ambachtelijke constructies en nostalgische kostuums, vernuftige technieken en vette geluidseffecten zorgen voor een meeslepend schouwspel.

Deze voorstelling is gratis toegankelijk en je hoeft geen tickets te reserveren.

Over TG Dapper

TG Dapper produceert sinds 1993 eigen voorstellingen. De huidige, veelal beeldende performances en interactieve installaties worden uitgevoerd op bijzondere locaties, festivals, of gewoon op straat; dicht op en kruipend onder de huid van het verraste publiek. Versmelting van diverse kunstvormen met vernuftige toepassing van moderne en klassieke technieken leveren spannende visuele spektakeltjes en zintuiglijke sensaties op. Altijd ambachtelijk; elke spijker, elke muzieknoot is tot in detail functioneel. Gebouwd met duurzame materialen. Soms schoon, soms rauw toegepast. Het een versterkt het ander. Telkens staat het motto voorop dat experimenteel theater een wonderbaarlijke en tegelijkertijd toegankelijke belevenis dient te zijn. Verwarrend en toch verstrooiend. Inspirerend voor iedereen!

Makers en uitvoerenden:Winnie Jolink en Gertjan Kleinmeijer
Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 10:45 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 12:15 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 14:30 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 15:45 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 10:45 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 12:15 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 13:15 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 15:45 Gouverneurstuin, Assen, Nederland