Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Art of Wonder op jouw School

Speciaal voor het primair onderwijs in Drenthe heeft Garage TDI een tot de verbeelding sprekend, educatief jeugdtheater-programma ontwikkeld: Art of Wonder op jouw School. Daarmee reizen we van 19 mei t/m 2 juni 2023 langs verschillende basisscholen door de provincie. Wellicht ook langs die van jou?

Met Art of Wonder op jouw School brengen we theater naar de klas. Het programma is geschikt voor groep 1 t/m 8 waarbij fantasie, plezier, ontdekking en samenspel de basis vormen. Met een speciaal aanbod voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Naast een kwalitatief lesprogramma bieden we een alles-in-een-pakket aan dat gemakkelijk uitvoerbaar is op elke schoollocatie. Het enige wat we nodig hebben is een dag, tijdstip en locatie.

EenvoudigJullie kiezen een datum (tussen 19 mei en 2 juni) en zorgen voor een ruimte, wij verzorgen de rest.
Aantrekkelijk geprijsdDe kosten per voorstelling bedragen €300,- per voorstelling exclusief BTW (normaal €850,-) en per workshop €50,- per uur (exclusief reiskosten)
ToegankelijkGeschikt voor alle groepen van de basisschool
EducatiefKinderen leren spelenderwijs anders kijken en hun fantasie te prikkelen


Interesse?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@artofwonder.nl en ontdek de mogelijkheden. Het aantal voorstellingen is gelimiteerd, dus wees er op tijd bij. Past het niet in het zomers lesprogramma van jouw school? Geen probleem, Garage TDI biedt gedurende het jaar nog meer aan voor scholen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via info@artofwonder.nl