Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Festival informatie

Art of Wonder is het jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden van Garage TDI. Geniet van 31 mei t/m 2 juni 2024 van fantasierijke theatervoorstellingen, workshops en meer in de binnenstad van Assen. Ontmoet toonaangevende theatergezelschappen en ervaar samen met familie en vrienden de kracht van verbeelding.

De Gouverneurstuin in Assen is het kloppend hart van het festival, met voorstellingen in theatertenten en in de openlucht. Er is een gevarieerd (gratis) randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Op straat en op bijzondere locaties in de stad zie je verrassende voorstellingen en acts.

Het festivalterrein is op zaterdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Blader hier door het online programmaboek van Art of Wonder 2024.

Bekijk hier het blokkenschema van zaterdag 1 juni 2024.

Bekijk hier het blokkenschema van zondag 2 juni 2024.

Bekijk hier de plattegrond van de Gouverneurstuin.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn vooraf online verkrijgbaar en gaat binnenkort van start. Tijdens het festival zijn er ook kaarten verkrijgbaar bij de kassa in de Gouverneurstuin. Het programma in de openlucht en de workshops zijn gratis. Meer info over de start van de kaartverkoop volgt.

Kaartprijzen

Kaarten voor de voorstellingen zijn vooraf verkrijgbaar via artofwonder.nl en tijdens het festival bij de kassa in de Gouverneurstuin. De programmaonderdelen in de openlucht op het festivalterrein en de workshops zijn gratis.

Kinderen tot 18 jaar€ 3,00 / 6,00 / € 8,00

Volwassenen

€ 5,00 / 8,00 / € 10,00.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@artofwonder.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@artofwonder.nl

Art of Wonder is het jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden van Garage TDI. Het is een festival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. Er zijn voorstellingen te zien in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud.

Het festival vindt plaats van 21 mei t/m 2 juni 2024. Doordeweeks is er een programma op scholen in Drenthe, het festivalweekend (1 & 2 juni) is voor iedereen toegankelijk.

Kaarten zijn vanaf vrijdag 10 mei om 12.00 uur verkrijgbaar via onze website. Tijdens het festivalweekend zijn er ook kaarten te verkrijgen bij de kassa in de Gouverneurstuin. Voorstellingen in de openlucht en de workshops zijn gratis.

Via onze website koop je kaarten via iDeal. Om papier te besparen, ontvang je de kaartjes digitaal, niet via de post. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen om ze te gebruiken. Je kan ze ter plaatste op je telefoon laten zien aan een van onze medewerkers. Op het festivalterrein kun je zowel contact als met pin betalen.

Nee, dat kan niet.

De online kaartverkoop start op vrijdag 10 mei om 12.00 uur. Tijdens het festivalweekend zijn kaarten ook verkrijgbaar bij de kassa in de Gouverneurstuin.

Het is niet mogelijk om tickets te annuleren. Ruilen voor een andere datum kan wel zolang de voorraad strekt. Neem hiervoor contact met ons op via info@artofwonder.nl

Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud. Voor opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en kinderen.

Het hart van het festival is de Gouverneurstuin. Maar je vindt onze voorstellingen ook op andere locaties in Assen, zoals in het Drents Museum, Podium Zuidhaege, het Koopmansplein, de Brink en andere bijzondere plekken in de stad.

Het festivalterrein is op zaterdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Op het terrein vind je zowel betaalde als gratis toegankelijke voorstellingen en activiteiten. Daarnaast lopen door de binnenstad straatacts en staan er verspreid door de stad voorstellingen in de buitenlucht die je gratis kunt bekijken. Voor de voorstellingen in de tenten op het festivalterrein en andere binnenlocaties heb je je een kaartje nodig.

Stuur een mailtje naar info@artofwonder.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze huisregels vind je op deze pagina.

Het festivalterrein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 7 minuten lopen. Check 9292.nl voor meer informatie.

In Assen kan je maar op een paar plekken op de straat parkeren. Wel beschikt Assen over een hoop parkeergarages. De parkeergarage Drents Museum ligt het dichtst bij het festivalterrein. Op deze pagina vind je andere opties.

Honden zijn ook van harte welkom in ons festivalhart, de Gouverneurstuin. Alleen niet in de tenten op het terrein en in de binnenlocaties waar de voorstellingen gespeeld worden.

Het terrein is gelijkvloers, wel zijn er grasveldjes waar activiteiten op staan. Tussen de grasvelden door lopen er paden die toegankelijk zijn. Alle voorstellingstenten beschikken over een ramp, waardoor je zo naar binnen kunt rijden met een bijvoorbeeld een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, zou je dat dan willen melden bij de kassa op het terrein? Dan zorgen wij dat er plek wordt gemaakt in de voorstellingstent. Als een specifieke voorstelling niet toegankelijk vermelden we dat op de website.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de vrijwilligers-pagina. Hier vind je ook alle informatie over de verschillende functies.

Tickets

Tickets voor voorstellingen zijn online verkrijgbaar en tijdens het festival bij de kassa op het terrein.

Tickets

Op School

Voor het primair onderwijs in de provincie Drenthe heeft Garage TDI een speciaal programma gemaakt. Daarmee reizen we van 17 mei t/m 2 juni 2023 langs de scholen.

Meer over op School

Partners

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2024 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het Jeugdtheaterfestival Art of Wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger!