Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Alle leeftijden

Giraffe

Een straatact die de boel op stelten zet.

Zaterdag
Doorlopend
Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland

Giraffe - Teatro Pavana

Er kraakt een tak, boombladeren ritselen, de struiken buigen opzij. Plotseling sta je oog in oog met levensgrote giraffen, zomaar midden in stad of park. Een straatact die de boel op stelten zet.

Statig en onverstoorbaar schrijden ze voort. Hier en daar hun elegante nekken strekkend om hun jeuk te verlichten met behulp van een lantaarnpaal of juist buigend om aan een lekker struikblaadje te knabbelen. Heerlijk vrij, zonder hekken en kooien.

Met aandacht en geduld bekijken ze de mensen om hen heen en bepalen zo wie ze willen begroeten. En wie hen misschien zelfs even mag aaien, want dat vinden ze af en toe best fijn.

Giraffen zijn vriendelijk en vredelievend, maar pas op! Het blijven wilde dieren...

Over Teatro Pavana

In 1993 klein begonnen te Venetiƫ, is Teatro Pavana een professioneel straat theatergezelschap dat in de loop der tijd is uitgegroeid tot een groot en veelgevraagd ensemble in binnen-en buitenland. Het gezelschap, ontwikkelt zich voortdurend en komt regelmatig met een nieuwe act. Teatro Pavana, nu gehuisvest in Amsterdam, bestaat uit ervaren artiesten met diverse nationaliteiten en achtergronden. In de verschillende acts ziet men allerlei theaterdisciplines verenigd: steltlopers, acrobaten, muzikanten en dansers brengen de meest prachtige en fantastische creaties tot leven. In hun adembenemende kostuums nemen ze de toeschouwers mee in hun wonderlijke, vreemde wereld. De artiesten spelen met het publiek en passen zich aan in elke omgeving en situatie. Jong en oud worden verrast door de indrukwekkende verschijningen van Teatro Pavana.

Concept:Judith Melief
Tijdslot Locatie
04 juni 2022 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland