Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 3 jaar

Herrie in de tent

Absurdistische muziekvoorstelling vol herkenbare vakantietaferelen.

Zaterdag en zondag
Verschillende tijden
Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland

Herrie in de tent - Frisse Oren

Heb je eindelijk een rustig plekje gevonden op de camping, komt er een luidruchtige buurvrouw naast je staan… Een absurdistische muziekvoorstelling vol herkenbare vakantietaferelen.

De eerste kampeerder arriveert en zet haar tentje op. Ze stalt haar spulletjes netjes uit om daarna heerlijk te kunnen genieten van de stilte. Eindelijk tijd om te lezen!

Zul je net zien: de buurvrouw die zich naast haar installeert, is een stuk luidruchtiger en chaotischer. Wat is dat toch voor een herrie die uit haar tent komt? Wat is ze allemaal aan het doen? En hoe maken we het toch nog gezellig, hier?

Met hun instrumenten creëren de muzikanten alle bekende campinggeluiden, van het luchtbedpompje en de onvermijdelijke mug in de tent tot het gesnurk van de buren.

Over Frisse Oren

Frisse Oren wil zo veel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0,5 t/m 6 jaar, live gespeelde en nieuw geschreven muziek laten beleven. Met poëtische en tegendraadse muziekvoorstellingen die zowel kinderen als (groot-)ouders raken, op esthetisch, inhoudelijk en emotioneel vlak.

Muziek vervoert, voedt, verbindt en vormt je als mens. Dat begint niet bij 8 of bij 4 jaar, dat begint in het allereerste levensjaar. Vanuit die stellige overtuiging maakt Frisse Oren muziekvoorstellingen voor kinderen van 6 maanden t/m 6 jaar. Dat zijn de vormende jaren van het kind, waar de kiemen worden gezaaid voor het creatieve leven en de verbeelding. Boven alles wil het collectief het plezier overbrengen van het maken én het luisteren naar muziek.

Het muzikale, het fysieke en het theatrale spel van de spelers van Frisse Oren smelten samen tot een unieke vorm die de verbeelding en de verwondering bij de jonge kinderen prikkelt. Het geeft hen de ruimte om de poëzie van het moment te ervaren en hun eigen verhaal te creëren.

Regie:Rianne Meboer
Muziek:Bastiaan Woltjer
Muzikanten:Stefanie Liedtke (fagot) en Marieke Franssen (dwarsfluit)
Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 11:00 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 12:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 14:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
04 juni 2022 - 17:30 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 11:00 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 12:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
05 juni 2022 - 14:15 Gouverneurstuin, Assen, Nederland