Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 1 jaar

Milo en Maya

Muzikale ontdekkingstocht voor het jongste publiek, van nul tot drie.

Zaterdag en zondag
10.30 uur
Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
  • Koop tickets

Milo en Maya - Campsirago Residenza/Scarlattine Teatro

Zelfs als je nog niet kunt lopen, kun je al de eerste stapjes zetten in de wereld van de opera. Een muzikale ontdekkingstocht voor het jongste publiek, van nul tot drie.

Een lange witte tafel. Alle gasten eromheen. Erop vorken, messen, lepels. Grote en kleine schalen. Borden, kopjes en glazen. En waar blijft het eten? Och, we vermaken ons wel!

Twee bizarre personages wachten op het begin van het koningsdiner. Intussen bedenken ze een nieuwe manier om de tafel te dekken. Gekletter van servies en bestek. Alles wordt muziek, zang, spel.

Ook de allerkleinste mens kan geluid maken. En geluid is het begin van alle muziek. Omringd door inspiratie dragen de tafelgasten bij aan dit klinkende kunstwerk.

Over Campsirago Residenza/Scarlattine Teatro

Art of Wonder heeft een bijzondere samenwerking aangeknoopt met een groep ITaliaanse gezelschappen die werken onder de koepel Campsirago Residenza. Deze editie van het festival zie je Milo e Maya (Milo en Maya). Maak je geen zorgen dat je het niet kunt verstaan. De voorstelling is goed te volgen voor iedereen De spelers gebruiken geen woorden. Ze beheersen diverse andere vormen van communicatie: klank, beweging, lichaamstaal.

Concept:Michele Losi,
Regie: Anna Fascendini
Spel: Sara Milani and Francesca Cecala

10.30 uur

Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 10:30 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets
05 juni 2022 - 10:30 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets