Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 8 jaar

Op pad met...

Een wandeling met verschillende perspectieven.

Zaterdag en zondag
Verschillende tijden
Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
  • Koop tickets

Op pad met... - Hoge Fronten/Lieke Benders

Je wandelt twee keer door Assen. Precies dezelfde route, maar in omgekeerde richting. En met andere ogen, want je gids is beide keren iemand anders. Een stadswandeling met verschillende perspectieven.

Onder leiding van theatermaker Lieke Benders maak je een stadswandeling. Op de heenweg ontdek je het perspectief van de ene gast, op de terugweg dat van de andere. Twee keer exact dezelfde weg, met een focus op heel andere dingen. Door de ogen van deze bijzondere gidsen ontdek je stukjes van de stad die je waarschijnlijk nog niet eerder waren opgevallen.
Mogelijke gasten zijn een architect, een kind, een filosoof, een blinde, iemand van de reinigingsdienst of iemand die nooit eerder in Assen was. Hoe ziet de stad eruit bekeken door hun ogen?

Onderdeel van Art of Ondernemen

Onder de noemer Art of Ondernemen onderzoekt Art of Wonder de rol van de kunsten bij de ontwikkeling van de Assense binnenstad. Hoe kan kunst een rol spelen bij hoe het publiek het centrum ervaart? In dit kader nodigen we al een aantal jaren kunstenaars uit om festivalbezoekers de stad met andere ogen en oren te laten beleven.

Voor Art of Ondernemen zijn we een meerjarige samenwerking aangegaan met Hoge Fronten/Lieke Benders. Vorig jaar stond dit gezelschap op ons festival met de Stiltestormbaan en de voorstellingen Heb je mijn zusje gezien? en niet wiet wel nel.

Over Hoge Fronten

Vanuit thuisbasis Maastricht brengt Hoge Fronten onder leiding van theatermaker Lieke Benders theatrale programma’s die het publiek letterlijk en figuurlijk uitnodigen om in beweging te komen. Op zoek te gaan naar universele gelijkenissen, dwars door alle geloven, overtuigingen en individuele waarden en waarheden heen.

In verschillende samenwerkingsverbanden produceert Hoge Fronten voorstellingen voor zowel kinderen als voor volwassenen. De voorstellingen spelen in theaters in Nederland en België en op verschillende landelijke én internationale festivals.

Concept en gastvrouw:Lieke Benders
Sounddesign en techniek:Jolle Roelofs
Versnapering:Marjolein de Man
In samenwerking met:Garage TDI

14.00+17.00+10.45+14.00 uur

Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 14:00 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
Uitverkocht
04 juni 2022 - 17:00 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets
05 juni 2022 - 10:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets
05 juni 2022 - 14:00 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets