Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 2 jaar

Showroom - Malou van Sluis

Jeugdtheaterexperiment door Malou van Sluis

Zaterdag
10.45 + 11.30 + 12.45 uur
Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland
  • Koop tickets

Art of Wonder Showroom - Pleun de Roode en Malou van Sluis

In de Art of Wonder Showroom gaan jonge theatermakers uit Noord-Nederland een jeugdtheaterexperiment aan. Ze werken ruim een week fulltime aan een eigen theaterconcept, met ondersteuning van artistiek leider Frederieke Vermeulen. Dit jaar zijn de Showroom-makers Malou van Sluis en Pleun de Roode.

Malou van Sluis

Malou van Sluis groeide op in Heerenveen. Op jeugdtheaterschool Meeuw in Leeuwarden maakte ze kennis met theater en besloot daar haar vak van te maken. In 2011 studeerde ze af als theatermaakster aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Sindsdien maakt zij intieme, beeldende en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de spelers zit.

Malou maakt en speelt voor kleine en grote mensen, onder andere op theaterfestival de Parade en Festival 2 Turven Hoog. In Art of Wonder Showroom doet Malou samen met Judith Sleddens vooronderzoek voor haar nieuwe voorstelling Alles leuk en aardig (2+), een aanstekelijke voorstelling voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt. Een coproductie met Garage TDI.

Tickets

Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 10:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets
04 juni 2022 - 11:30 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets
04 juni 2022 - 12:45 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets