Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 2 jaar

Thuis

Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie.

Zaterdag
10.15 + 12.30 + 14.45 uur
Gouverneurstuin, Assen, Nederland
  • Koop tickets

Thuis - Mime Wave Kids

Als door een storm hun huis verdwijnt, moeten een meisje en haar hondje op zoek naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen.

Anastasiia en haar hondje Djonnik dwalen tijdens hun zoektocht door de meest uiteenlopende landschappen en ontmoeten daar allerlei dieren. Zouden ze in een van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot. Het huis van de pinguïn te koud. Maar ze geven niet op!

De reis die Anastasiia en Djonnik maken is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland.

Over Mime Wave Kids

Anastasiia Liubchenko is samen met Thijs Felperlaan de drijvende kracht achter Mime Wave Kids. Nadat zij was afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen.

Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Spel en concept:Anastasiia Liubchenko
Muziek: Thijs Felperlaan
Eindregie: Sanne zweije-verkerk

10.15+12.30+14.45 uur

Tijdslot Locatie
04 juni 2022 - 10:15 Gouverneurstuin, Assen, Nederland Tickets
04 juni 2022 - 12:30 Gouverneurstuin, Assen, Nederland Tickets
04 juni 2022 - 14:45 Gouverneurstuin, Assen, Nederland Tickets