Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 4 jaar

Werkplaats voor verbeelding

Workshops waarover je je kan verwonderen

Zaterdag en zondag
Doorlopend
Gouverneurstuin, Assen, Nederland

Werkplaats voor verbeelding - NHL Stenden

Art of Wonder heeft studenten van de deeltijd-pabo van NHL Stenden uit Assen uitgedaagd om een workshop te bedenken en die uit te werken onder begeleiding van Garage TDI. De opdracht: bedenk iets waar je je over kan verwonderen.

De Verwonderboom
De Verwonderboom heeft in de honderd jaar dat hij bestaat al heel wat gezien en meegemaakt. Wat zal hij de komende honderd jaar nog beleven? Zal hij er nog zijn? Wie zorgt voor hem? Wat brengt de toekomst? Wat denk jij?

Voelschilderij

Een schilderij is normaal gesproken iets om naar te kijken. Aanraken is uit den boze, dat leer je als eerste als je een museum bezoekt. Maar wat nou als je een schilderij kon maken dat juist vooral bedoeld is om te voelen? Kan dat eigenlijk wel?

Beleef je droom

Maak je eigen droomwereld op papier en breng die tot leven. Dat doen we met een greenscreen, zodat je kunt rondlopen en op avontuur kunt gaan in je eigen droomwereld.

Droomstad
Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Wat staat er allemaal in jouw droomstad? Grijp je kans om jouw bijdrage te leveren aan het bouwen van een stad uit onze dromen!

Daar zit muziek in!
Wist je dat je bijna overal geluid of muziek mee kan maken? In deze workshop vertellen we met elkaar een verhaal. We bedenken én maken er zelf de geluidseffecten bij. Samen maken we het spannend, of juist heel fijn.

Meedoen?
Alle workshops zijn gratis en vind je in de Gouverneurstuin. Op beide festivaldagen is er een wisselend aanbod. Vraag op de dag zelf naar het meest actuele aanbod bij de kassa of op de workshoplocaties. Daar weten ze precies waar je moet zijn voor wat.

Tijdslot Locatie
03 juni 2023 Gouverneurstuin, Assen, Nederland
04 juni 2023 Gouverneurstuin, Assen, Nederland