Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 12 jaar

Jongerenavond: Jongen, je moeder

Jongerenavond in het kader van Jongen, je moeder

Zaterdag
17.15 uur
Gouverneurstuin, Assen, Nederland
  • Koop tickets

De zaterdagavond van Art of Wonder is speciaal voor jongeren van 12 tot 21 jaar. Met theater, een uitdagende workshop en ontmoeting.

Deelnemers eten op de vroege avond van 1 juni samen op het festivalterrein, terwijl er een band speelt. Daarna gaan ze naar de voorstelling Jongen, je moeder in de zaal van Garage TDI (zie hieronder). Na een nagesprek met de hoofdrolspeler én grote inspiratiebron van de voorstelling gaan ze in de workshopruimte onder begeleiding van theaterdocenten van Garage TDI aan de slag met het thema van de voorstelling. Wat betekent levensveranderend nieuws voor een (jong) mens – wat voor nieuws dan ook? Hoe ga je om met de emoties die daarbij horen? Hoe uit zich dat? En hoe pak je het aan als het met woorden even niet zo makkelijk gaat?

Zin om mee te beleven en mee te maken? Tickets bestellen kan tot 28 mei.

Jongen, je moeder

In 2020 kreeg choreograaf en danser Davey Bakker een telefoontje van zijn vader. Z’n moeder had borstkanker. Samen liepen ze in volle vaart tegen een muur van ellende. Alle zekerheden plotsklaps onbetrouwbaar.

In de voorstelling zie je hoe moeilijk de jongen het heeft om een onbegrijpelijke realiteit te accepteren. De vanzelfsprekendheid sluipt het leven uit; bewegingen maken zich los van gedachten. Hoe vind je hoop, waar zitten de kleine geluksmomenten in een beschadigde dagelijkse situatie?

Worstelend, bewegend, denkend probeert hij grip te krijgen op de onvermijdelijke realiteit. Maar vooral het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop van Art of Wonder 2024 start op vrijdag 10 mei om 12.00 uur. Bekijk hieronder alvast de speeltijden.

DoorZuhause
ConceptÉlénie Wagner en Davey Bakker (spel)
Regie en tekstKo van den Bosch

Tickets

Tijdslot Locatie
01 juni 2024 - 17:15 Centrum Assen, Noordersingel, Assen, Nederland Tickets