Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Alle leeftijden

Op jacht!

Natuurlijk ook weer van de partij: het Tijger Orkest. Welke muziekstijl wordt jouw beste vriend? Jaag door tot je die vindt!

Zondag
N.n.b.
Gouverneurstuin, Assen, Nederland

Natuurlijk ook weer van de partij: het Tijger Orkest. Welke muziekstijl wordt jouw beste vriend? Jaag door tot je die vindt!

Wees niet bang, de muzikanten zijn heel aaibaar. Ga met ze mee op jacht naar de allerbeste muziekstijl. Je hebt muziek namelijk in alle soorten en maten. Sommige stijlen kwamen overwaaien van een ander continent en ken je misschien niet zo goed. Andere zijn superherkenbaar en laten je billen automatisch schudden. Ben je geen danser, zing dan lekker mee. Of brul het uit, mag ook gewoon!

De muzikanten van het Tijger Orkest zijn allemaal ook vakdocent op school en brengen muziek graag op een speelse manier onder de aandacht.

Burnt Milk op zaterdag
Zaterdag aan het eind van de middag speelt Maarten Bokslag van het Tijger Orkest een voorproefje van het debuutalbum van z’n grotemensenproject Burnt Milk. Daarin vormt hij een duo met Nils Gerben. Zelf omschrijven ze hun muziekstijl als Electronic Kraut Dub. Met synths, beats, vocals en live-sampling in een soepele mix van invloeden en stijlen. Een frisse sound, ontstaan in de duinen van Vlieland.

DoorTijger Orkest
LiedjesMaarten Bokslag en Berend Jan van Zwieten
MuzikantenMaarten Bokslag, Yalan Lips, Dora Groothof, Henning Luther en Roy van Oosten
FotoLinde Dorenbos

Tijden

Tijdslot Locatie
02 juni 2024 - 16:30 Gouverneurstuin, Assen, Nederland