Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Kom naar de kick-off van Art of Wonder 2023

Tijdens de kick-off markeren we het startpunt van de festivalperiode. Dit vieren we met de Drentse première en een uitgebreid programma rondom de voorstelling Alles leuk en aardig (2+), een vrolijke en aanstekelijke voorstelling voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt. Een voorstelling van Malou van Sluis Producties in coproductie met Vanaf2 Producties en Garage TDI. De kick-off vindt plaats op woensdag 17 mei bij Garage TDI.

De middag staat in het teken van theater voor en met het jonge kind (0- 4 jaar). Tijdens deze middag vertellen verschillende experts uit het vakgebied meer over hun ervaringen en visie. Vervolgens bekijken we samen de voorstelling Alles leuk en aardig (2+). Daarna is er een theatrale workshop gevolgd door een panelgesprek. We sluiten de middag af met een informeel gesprek waarin we ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden kan, tot 12 mei via onderstaand aanmeldformulier. Lukt het je niet om het volledige programma bij te wonen? Je kunt je ook aanmelden voor de losse programmaonderdelen.

Programma

13.15 uurInloop
13.45 uurPresentatie door panelleden Malou van Sluis, Saskia Postma (Bureau Vanaf2) en Jasmin Hasler (Profound Play)
15.00 uur

Aanvang voorstelling Alles leuk en aardig (2+)*

15.45 uurPauze
16.00 uurTheatrale workshop
16.30 uurPanelgesprek met Malou van Sluis, Saskia Postma en Jasmin Hasler onder leiding van Roel Tichelaar
17.15 uurBorrel
18.00 uur

Einde Programma

*de voorstelling speelt ook ’s avonds om 20.00 uur. Kun je er om 15.00 uur niet bij zijn en wil je de voorstelling wel graag zien? Stuur dan een mailtje naar info@artofwonder.nl

Aanmelden

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via info@artofwonder.nl