Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Kom naar de kick-off van Art of Wonder 2024

Tijdens de kick-off markeren we het startpunt van de festivalperiode. Dit vieren we met de première en een uitgebreid programma rondom de voorstelling Door weer en wind (4+), een speelse reis door het weer. Een voorstelling van Garage TDI, onder regie van Rachel Schuit, die in 2023 als Showroomproductie op Art of Wonder stond. De kick-off vindt plaats op dinsdag 21 mei bij Garage TDI.

De middag staat in het teken van participatieve kunstprojecten en de samenwerking met het onderwijs. Tijdens deze middag vertellen verschillende experts uit het vakgebied meer over hun ervaringen en visie. Vervolgens bekijken we samen de voorpremière van de voorstelling Door weer en wind (4+). Hierna volgt een nagesprek met de makers van de voorstelling en is een presentatie met voorbeelden van participatieve kunstprojecten te zien (o.a. met muziek van Élénie Wagner en Jorge da Rocha). Deze zijn eerder door kunstenaars tijdens het Oerlab voor de Toekomst in Norg ontwikkeld. We sluiten de middag af met een informeel gesprek waarin we ervaringen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden kan, tot 14 mei via onderstaand aanmeldformulier. Lukt het je niet om het volledige programma bij te wonen? Je kunt je ook aanmelden voor de losse programmaonderdelen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen deze op chronologische volgorde in behandeling.

Programma

15.15 uurInloop
15.30 uurInspiratiebijeenkomst over participatieve kunstprojecten en de samenwerking met het onderwijs
16.15 uur

Aanvang voorpremière Door weer en wind (4+)*

17.15 uurKort nagesprek over de voorstelling, met aansluitend een presentatie van voorbeelden van participatieve kunstprojecten
18.00 uur

Einde Programma
Het is mogelijk om voor een toeslag na afloop mee te eten, geef dit in onderstaand formulier aan.

*de voorstelling speelt ook ’s avonds om 19.00 uur. Kun je er om 16.15 uur niet bij zijn en wil je de voorstelling wel graag zien? Stuur dan een mailtje naar info@artofwonder.nl

Aanmelden

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op via info@artofwonder.nl