Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

26 april 2022

Meld je aan als vrijwilliger bij Art of Wonder 2022

Wil jij op een festival aan de slag? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van de crew waarmee we jeugdtheaterfestival Art of Wonder 2022 tot een succes maken? Meld je dan aan als vrijwilliger!

We zoeken versterking voor verschillende functies. Je kunt aan de slag als publieksbegeleider om de bezoekers van en naar voorstellingen te begeleiden en kaartcontroleur, als kassamedewerker om alle bezoekers te informeren over het programma en kaarten te verkopen en als begeleider van de verschillende activiteiten in de Gouverneurstuin. Ook hebben we handige handen nodig voor de op- en afbouw van het festivalterrein.

Aanmelden

Zowel voor, tijdens als na het festival kunnen we hulp gebruiken. Via het aanmeldformulier kun je zelf aangeven hoeveel diensten en op welke tijden je ons wilt komen helpen. Meer info vind je op de aanmeldpagina.

Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2024 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het Jeugdtheaterfestival Art of Wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger!