Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Vanaf 8 jaar

Midwinternacht

Een hoorspel voor bij het kampvuur

  • Agenda

Midwinternacht

Dit jaar verkoopt TDI kerstkaarten met een warm, sfeervol, humoristisch en eigenzinnig kerstverhaal, uitgebracht als hoorspel. Het hoorspel is te beluisteren via en QR-code die aan de binnenzijde van de kerstkaart is afgedrukt. Natuurlijk kunt u de kerstkaart voorzien van een persoonlijke boodschap en hem met de bijgeleverde enveloppe sturen naar iemand die dit jaar snakt naar een culturele beleving bij hem of haar in de huiskamer.

Verhaal
Lang geleden werd er in Bethlehem, in een stal, een bijzonder kindje geboren. En met deze gebeurtenis werd een kerstverhaal geschreven, de oorsprong van het kerstfeest, zoals we dat nu kennen…

Maar wist u dat men ver daarvoor ook al een feest vierde, midden in de winter? Het midwinterfeest, om te vieren dat de langste nacht van de winter voorbij is. En bij dat feest hoort ook een verhaal, over een bijzonder kind, over de zon en de maan, over kraaien, katten en over skiën… hoe dat allemaal samenvalt hoor je in Midwinternacht, de kerstmythe van Garage TDI. Een mythe, genoteerd door de oppergod Zeus, geschreven met het inkt uit de rivier de Lethe….

Een écht kerstverhaal, maar dan over de Griekse goden, hartverwarmend, sfeervol én met een speelse knipoog.