Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Workshops & lessen

Bij Garage TDI staat educatie hoog in het vaandel. We maken niet alleen dans- en theatervoorstellingen, we maken ook educatieve programma’s. Daarvoor hebben we een eigen educatieve afdeling, met dansdocenten en theaterdocenten. De meeste docenten zijn vaak zelf ook dansers en spelers. De educatieve medewerkers werken nauw samen met onze regisseurs en choreografen.

Leerkrachten basisonderwijs

De cultuureducatie in het onderwijs heeft in de afgelopen jaren een enorme aandacht gekregen. Tegelijkertijd zien we in de praktijk dat de leerkrachten het lastig vinden de cultuureducatie in te passen binnen het lessenprogramma. Voor leerkrachten van het primair onderwijs geven we advies en ondersteuning in het geven van dans en drama op de basisschool. Wij geven vernieuwende ideeën, lessuggesties en praktische adviezen bij het uitvoeren van de dans en dramalessen. Onze dans en theaterdocenten hebben ruime ervaringen in het lesgeven op een basisschool.

Enthousiast geworden?

Garage TDI voert educatieve theaterprojecten uit in overleg met het onderwijs. Het aanbod is gericht op zowel het primair als voortgezet onderwijs in heel Nederland en wordt ontwikkeld vanuit de vraag en behoefte van de school. Dit kunnen éénmalige theaterdagen zijn, maar ook een serie (voorbeeld)lessen in de klas, of bij ons in huis. Geen school is hetzelfde, daarom gaan we bij interesse het liefst zo snel mogelijk persoonlijk in gesprek.

Bekijk de foto's hieronder van het educatieproject Theater in 1 dag.

Meer weten over educatie?

Educatie op maat, inspiratie nodig of opzoek naar theaterdocenten? Neem gerust contact met ons op via roel@garagetdi.nl