Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Theatergezelschap

Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt. Dit doet Garage TDI onder andere door het maken van jeugdtheatervoorstellingen voor scholen en podia. We maken theater- en dansvoorstellingen voor jeugd en jongeren (2-21 jaar) en familie. Deze voorstellingen spelen zowel op scholen als in theaters, regionaal en (inter)nationaal.

Onderwijs

Voorstellingen van Garage TDI spelen zowel in theaters als op scholen. Iedere voorstelling heeft een ruim educatieaanbod dat aansluit bij de behoefte van het primair- en voortgezet onderwijs. Het aanbod varieert van losse workshops of eenmalige dagprogramma’s tot langdurige lessenseries waarin kinderen en jongeren kennismaken en zich verdiepen op het gebied van theater of dans.

Al onze voorstellingen worden voorzien van een lesbrief met informatie over de voorstelling met beschrijvingen van laagdrempelige dans- of theater lessuggesties voor de leerkrachten/docenten.

Hiermee zijn de leerkracht en/docenten in staat op een goede manier de voorstelling op school voor te bereiden en/of te verwerken. Een leerling dat goed is voorbereid op een voorstelling is vaak meer betrokken bij de voorstelling.

Meer weten?

Neem contact met ons op.