Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Missie & Visie

Lees hier meer over de missie & visie van Garage TDI.

ANBI gegevens

Stichting Garage TDI is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

KvK nummer: 62241923
IBAN: NL43INGB0009473818
BTW nummer: NL854723250B01

Doelstelling stichting

De stichting Garage TDI heeft als doel:

 • Voorstellingen, workshops en educatieve activiteiten ontwikkelen uitvoeren op het gebied van theater en dans die positief bij dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren in de ruimste zin van het woord.
 • Kinderen en jongeren enthousiast maken voor theater in de ruimste zin van het woord.
 • Met professionals en met jongeren in opleiding prikkelende dans- en theatervoorstellingen voor kinderen, jeugd en jongeren te maken, die spelen op scholen, culturele podia, festivals en bijzondere locaties.
 • Dans, nieuwe media en theaterworkshops, theaterdagen aan te bieden en lesmateriaal te ontwikkelen voor op basisscholen, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs en zet op scholen leerlijnen uit.
 • Een opleiding aan te bieden voor jongeren uit Noord-Oost_Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel), na toelating van audities, om hun theatertalent verder te ontwikkelen en hem of haar voor te bereiden op een HBO theateropleiding.
 • Buitenschoolse theater educatie voor kinderen en jongeren in Noord-Oost Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel) te initiĆ«ren door middel van cursussen, het bekijken van voorstellingen en het zelf maken en spelen van voorstellingen

Statutaire bestuurssamenstelling: Raad van toezicht

Directie en raad van toezicht
De directeur bestuurder vormt de directie van stichting Garage TDI. Samen met de artistiek leider bepaalt hij de strategische koers van de stichting, waarbij de artistiek leider verantwoordelijk is voor de artistieke koers van het gezelschap en het festival. De directeur bestuurder is eindverantwoordelijk voor het vaststellen van de missie en de doelen, het functioneren van de organisatie en het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid. De toezichthoudende functie ligt bij de raad van toezicht. De raad van toezicht heeft tevens een stimulerende en adviserende functie ten aanzien van het bestuur en een netwerkfunctie. De taken liggen vast in een directie- en een raad van toezicht regelement.

Namen bestuurders

 • Anke Woltgens
 • Ard van Rijn
 • Klaas Harmanni
 • Wim Zwaan
 • Yvonne Beishuizen

Beloningsbeleid
Bij Garage TDI vindt eerlijke betaling plaats. De CAO Toneel en Dans is leidend voor het aangaan van alle arbeidsovereenkomsten en contracten. Het beloningsbeleid van Garage TDI valt onder de regels voor de (semi)publieke sector die zijn vastgelegd in de Wet normering bezoldiging topfunctionarissen publieke en semipublieke sector (WNT).

Download hier het beleidsplan 2021-2024
Download hier het jaarverslag 2021
Download hier het jaarverslag 2022