Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Oerlab voor de toekomst

Oerlab voor de Toekomst is een creatieve broedplaats (met theater, keuken, workshopplek en kunstkabinet) waarin Garage TDI samen met bewoners en onder begeleiding van kunstprofessionals onderzoek doet naar een actueel thema. Dit doen we op een speelse en creatieve manier via theater, gesprek, tekst, beeld en muziek. In de editie van Norg is dat thema: onze voedingsbodem.

De ufo gaat landen in Norg

Van 18 maart tot en met 14 april 2024 zijn we terug in Norg met een programma van vier weken. Het thema van de editie in Norg is: onze voedingsbodem. Wat heeft het bodemleven ons ons nodig? En wat heb je zelf nodig om te kunnen groeien en bloeien? We proberen grip te krijgen op de omgeving en de wereld onder onze voeten. Zo onderzoeken we samen met jong en oud hoe we de eigen leefomgeving in de toekomst vorm kunnen geven.

Je kunt op allerlei manieren meedoen. Eenmalig of vaker, als deelnemer, vrijwilliger of als bezoeker. Interesse? Laat je mailadres hieronder achter. Zo ben je als één van de eersten op de hoogte van nieuws rondom Oerlab voor de Toekomst 2024.

Oerlab voor de Toekomst is een project van Garage TDI in samenwerking met Stichting Kind en Voeding, Stichting De Nieuwe Leefstijl, WiN en vele lokale partijen en wordt ondersteund door Provincie Drenthe, Podium Platteland, Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, Het Prins Bernhard Cultuurfonds en Gemeente Assen.

Voor wie?

Iedereen in Norg en omgeving kan meedoen. Weet je veel van een bepaald onderwerp? Ben je verzamelaar of heb je een specifieke wens om iets te maken binnen een bepaalde kunstdiscipline? Lijkt het je leuk samen met medebewoners te brainstormen over hoe de toekomst van jouw grond eruit kan zien? Dan zoeken we jou! Deelnemers hoeven geen specifieke kunstzinnige vaardigheden te hebben. We verzamelen alle ideeën en zoeken voor elk talent en idee een plekje. Ook deelnemers met een beperking zijn van harte welkom om mee te doen.

Meer weten over Oerlab voor de Toekomst?

Laat je e-mailadres achter. Zo ben je als een van de eersten op de hoogte van nieuws rondom Oerlab voor de Toekomst 2024 in Norg.