Audities Het Ensemble

Brandstof - vooropleiding Theater & Productiehuis

Op zaterdag 22 mei vindt de auditie voor Het Ensemble plaats. Ter voorbereiding op de auditie vragen we je om een motivatiebrief en een introductiefilmpje op te sturen waarin je jezelf op theatrale wijze voorstelt. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de auditie en de opdrachten die je moet voorbereiden. De auditie-dag bestaat uit een motivatiegesprek en een spelauditie. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Deelname aan de auditie kost € 10,- per persoon. Aanmelden kan tot 18 mei via het aanmeldformulier. Word je aangenomen, dan kun je direct bij Brandstof TDI aan de slag.

Heb je nog weinig toneelervaring, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? Wees niet bang en meld je vooral aan voor de auditie. Heb je vragen over de auditie of Het Ensemble van Brandstof TDI? Neem dan contact op met ons op via Info@garagetdi.nl

Praktische informatie
Datum:
zaterdag 22 mei 2021 van 10.00 – 18.00 uur
Locatie:
Garage TDI, Industrieweg 8 in Assen
Aanmelden: tot 18 mei via het aanmeldformulier
Kosten:
de auditiedag kost € 10,- per persoon. Het programma kost € 250,- per kalenderjaar; Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

GarageTDI_Imagine_fotoMoonSaris_0248website_2.jpg