HET ENSEMBLE

BRANDSTOF TDI - VOOROPLEIDING THEATER & PRODUCTIEHUIS

Het Ensemble van Brandstof TDI bestaat uit 25 spelers tussen 14 en 21 jaar. Deze spelersgroep maakt voorstellingen, experimenteert met theatervormen en krijgt diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. Om toegelaten te worden tot Het Ensemble van Brandstof TDI moeten jongeren auditie doen

Bij Brandstof TDI leer je jouw theatertalent ontdekken en optimaal te benutten. Door middel van een programma gericht op het ambacht theater, persoonlijke ontwikkeling en onderzoek, bereiden we je voor op de diverse hbo-theateropleidingen die Nederland rijk is.

Ieder jaar speelt Brandstof TDI voorstellingen in zalen, op festivals en op bijzondere locaties. Jaarlijks organiseren we in de zomer een trainingsweek. Elke dag maken we dan met elkaar vanuit het niets een voorstelling en die we spelen voor de campinggasten.

Bij Het Ensemble van Brandstof TDI werken we met lesblokken en afgebakende projecten. De activiteiten vinden plaats in het weekend en in de schoolvakanties. Iedere deelnemer maakt circa 300 uur theater op jaarbasis.

De contributie per jaar bedraag 275 euro.

Wil je meer weten over Het Ensemble? Maak dan gebruik van het contactformulier, of mail naar info@garagetdi.nl

Brandstof van Garage TDI ontvangt, naast provinciale en gemeentelijke subsidie, ook de meerjarige rijksbijdrage voor talentontwikkeling van het FCP. Ieder jaar stromen er circa tien deelnemers door naar een hbo-theateropleiding.

P8110660website_2.jpg