Het Theater-Tussenjaar

BRANDSTOF TDI - VOOROPLEIDING THEATER & PRODUCTIEHUIS

Tijdens het Theater-Tussenjaar bereid je je voor op een hbo-theateropleiding. Je krijgt les, experimenteert met theatervormen en maakt en speelt diverse voorstellingen. De lessen worden gegeven door docenten en makers die zelf hebben gestudeerd aan een acteurs, performance, regie, schrijvers of docenttheateropleiding. De meesten van hen werken naast Garage TDI ook voor andere professionele gezelschappen.

Ieder jaar maakt het Theater tussenjaar drie producties. Naast het maken en spelen van voorstellingen krijg je verdiepende lessen(zoals teksttoneel, improvisatie, dans/beweging, stem/zang, regie, performen, teksttoneel en camera acteren) om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een hbo-theateropleiding. Je krijgt coaching op maat, ontdekt waar je talent zit en formuleert individuele leerdoelen. Audities die je gedurende het jaar bij de hbo-theateropleidingen doet worden één op één nabesproken. Gedurende het jaar wordt het accent van de lessen aangepast aan de wensen en doelen van de deelnemers.

Rooster (september – juni)

Woensdag 10.30 - 16.30 uur
Donderdag 10.30 - 16.30 uur
Vrijdag 10.30 – 13.30 uur

De eerstvolgende auditie staat gepland op vrijdag 24 juni. Meer info hierover vind je op de auditie-pagina.

Wil je meer weten over Het Theater-Tussenjaar? Neem dan contact met ons op via info@garagetdi.nl

Brandstof van Garage TDI ontvangt, naast provinciale en gemeentelijke subsidie, ook de meerjarige rijksbijdrage voor talentontwikkeling van het Fonds Cultuurparticipatie. Ieder jaar stromen er circa tien deelnemers door naar een hbo-theateropleiding.

422A1812b_2.jpg