Kahraman

Drie nieuwkomers verrichten een heldendaad en krijgen als beloning een verblijfsvergunning. Kahraman (Farsi voor held) is een muzikale audiovoorstelling van Garage TDI die je via je eigen koptelefoon kunt beluisteren waar en wanneer je maar wilt. Via een immersieve 3D audiobeleving word je door jongeren uit Nederland, Iran en Turkije meegenomen in het verhaal. Een voorstelling over de manier waarop wij denken in termen van helden en schurken.

De beeldvertelling is ontworpen door Cezara Gurau, het geheel wordt sferisch ondersteund door celliste Amber Docters van Leeuwen. Geluidsontwerper Rinse de Jong creëert het echte voorstellingsgevoel, alsof de spelers in je woonkamer rondlopen en je naast een cello zit. Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Franse minister-president die een verblijfsvergunning geeft aan twee nieuwkomers nadat ze een heldendaad hebben verricht

Vanaf nu te bestellen
Kahraman is verkrijgbaar in een softcover en een hardcover variant. De kosten zijn 24,90 (hardcover) en 19,90 (softcover) excl. 5 euro verzendkosten. We laten alleen het aantal boeken drukken dat er door jullie wordt besteld. Daarom is de levertijd ten minste vijf werkdagen. Bestellen doe je hier. Wil je het boek na de bestelling liever bij ons op komen halen? Laat ons van tevoren even weten wanneer je komt. Dan zetten we de bestelling voor je klaar.

BESTEL KAHRAMAN HIER

Let op: doe je na 22 december een bestelling? Dan versturen we dit vanwege de feestdagen pas na 10 januari naar je op.

Makers & spelers
Concept en Regie:
Zen Roorda
Graphic novel /grafische vertelling: Cezara Gurau
Advies: Remco van Zandvoort
Spel: Ella Albers, Zeynep Beyza Arslan, Jasmijn van Hoorn, Yekta Odoomi, Mani Norouzian, Roos Benjamins & Viggo Span
Compositie en muziek: Amber Docters van Leeuwen
Geluidsontwerp: Rinse de Jong

Met dank aan: Draagvlakactiviteitenfonds (Vluchtelingenwerk Nederland), NCP-Fonds en onderstaande structurele subsidiënten.