KWASIR, schepper van het feest

‘Kwasir, schepper van het feest’ is een muziektheatervoorstelling gebaseerd op mythes uit het Hoge Noorden. Een verhaal over hoe de Goden na eindeloos oorlog voeren met elkaar Kwasir schiepen, de brenger van de dichtkunst, de kunst van het zingen, dansen en samen feestvieren. De voorstelling bestaat uit een parade door de wijk en een slotspektakel. Dit alles gaat rond kerst plaatsvinden in maar liefst vijf wijken in Assen: Marsdijk, Peelo, Centrum, Assen-Oost en Lariks/Pittelo.

Deelnemers gezocht

Naast de jongeren van Brandstof TDI en vijf professionele muzikanten, waaronder LAVALU (o.a. bekend van Het Pauperparadijs), zijn we nog op zoek naar enthousiaste bewoners die mee willen doen. Je kunt op verschillende manieren meedoen: spelen, zingen, muziek maken of als vrijwilliger achter de schermen. Ook zijn we op zoek naar een hond. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit bijzondere project? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier

Op dinsdag 5 oktober om 19.30 uur organiseert Garage TDI een informatiebijeenkomst. Deze avond vertellen de makers meer over de voorstelling en op wat voor manier je mee kunt doen. Repetities vinden plaats op drie vrijdagen/zondagen in november. De voorstelling speelt op 11, 12, 16 t/m 18, 23 en 24 december in de avond. Elke avond in een andere wijk.

Tekst: Albert Hoex
Regie: Céline Hoex
Coaching regie: Remco van Zandvoort
Muziek: Jan Pieter Koch
Spel: spelers van het spelersensemble van Brandstof TDI, professionele muzikanten, buurtbewoners en lokale koren.

Agenda

december 2021

Datum & Tijden
Type
Plaats
Locatie
Opmerking
wo 15 dec. nader te bepalen
openbaar
Assen
do 16 dec. nader te bepalen
openbaar
Assen
vr 17 dec. nader te bepalen
openbaar
Assen
wo 22 dec. nader te bepalen
openbaar
Assen
do 23 dec. nader te bepalen
openbaar
Assen