Midwinternacht: een hoorspel voor bij het haardvuur

Midwinternacht: een hoorspel voor bij het haardvuur

Dit jaar verkoopt TDI kerstkaarten met een warm, sfeervol, humoristisch en eigenzinnig kerstverhaal, uitgebracht als hoorspel. Het hoorspel is te beluisteren via en QR-code die aan de binnenzijde van de kerstkaart is afgedrukt. Natuurlijk kunt u de kerstkaart voorzien van een persoonlijke boodschap en hem met de bijgeleverde enveloppe sturen naar iemand die dit jaar snakt naar een culturele beleving bij hem of haar in de huiskamer.

Verhaal

Lang geleden werd er in Bethlehem, in een stal, een bijzonder kindje geboren. En met deze gebeurtenis werd een kerstverhaal geschreven, de oorsprong van het kerstfeest, zoals we dat nu kennen…

Maar wist u dat men ver daarvoor ook al een feest vierde, midden in de winter? Het midwinterfeest, om te vieren dat de langste nacht van de winter voorbij is. En bij dat feest hoort ook een verhaal, over een bijzonder kind, over de zon en de maan, over kraaien, katten en over skiën… hoe dat allemaal samenvalt hoor je in Midwinternacht, de kerstmythe van Garage TDI. Een mythe, genoteerd door de oppergod Zeus, geschreven met het inkt uit de rivier de Lethe….

Een écht kerstverhaal, maar dan over de Griekse goden, hartverwarmend, sfeervol én met een speelse knipoog.

Kerstkaart of iemand cadeau doen
Het hoorspel is natuurlijk erg leuk om met de kerstdagen met het gezin te beluisteren op de bank of bij de eettafel, maar het is minstens net zo leuk om er een ander een plezier mee te doen. Daarom wordt dit unieke hoorspel uitgegeven op een unieke kerstkaart. Leuk om op te sturen naar familie en vrienden, of om op een andere wijze cadeau te doen in een jaar waarin we de feestdagen net even anders zullen vieren dan anders.

BESTELLEN - HOE WERK HET
Klik hieronder in de agenda op de knop 'Koop' en vul je gegevens in.
Je krijgt daarna van ons een mailtje voor de betaling.
Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij u de kerstkaart(en) toe! De levering vindt plaats tussen 17 en 22 december.

Op de kaart staat een QR code die je kan scannen met de camera van je telefoon. Die brengt je naar een link waar je het hoorspel kan beluisteren.

Een kaart kost 5,- euro per stuk (exclusief verzendkosten). Bestel je 5 kaarten dan krijg je er één gratis, dus voor 20,- euro!

EINDDATUM
Je kunt tot uiterlijk 22 december kerstkaarten bestellen via onze website. Daarna is er nog de mogelijkheid om de kaart te kopen bij de VVV Assen (in Warenhuis Vander Veen), uiteraard zolang de voorraad strekt.