Het TDI-Drive-In-Theater

Brandstof TDI XPeriment

Bij Garage TDI hebben we ervaring met het maken van voorstellingen waarbij een auto/voertuig centraal staat. Nu zetten we het publiek in de auto neer om te kijken naar voorstellingen op een speelvloer die we creëren op ons eigen parkeerterrein bij de Garage: Het TDI-Drive-In-Theater. Op 21, 22, 28 en 29 augustus speelt de vooropleiding Brandstof TDI hier verschillende eenakters en korte performances. Normaal gesproken maakt de vooropleiding deze experimenten speciaal voor Noorderzon Groningen en het Preuvenement in Assen. Helaas kunnen deze activiteiten i.v.m. het coronavirus dit jaar niet doorgaan. Toch gaan we deze zomer weer een hoop mooie nieuwe dingen maken. En al deze nieuwe activiteiten verdienen een podiumplek in het TDI-Drive-In-Theater.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het publiek bestelt via de online ticketservice een kaartje voor de voorstelling. Bij het reserveren geeft men het kenteken van de auto door. Toegang gaat dus nu via kentekenregistratie. De auto wordt geleid naar de daarvoor bestemde parkeerplek. Op de display van de radio verschijnt de titel van de voorstelling die speelt. Op het terrein staat een podium. Het geluid van de muziek en de teksten van de acteurs komen binnen via de autoradio. Er wordt vooraf duidelijk gemaakt via welke radiofrequentie afgestemd kan worden.

Vanaf 14 augustus maken we bekend welke voorstellingen en experimenten spelen. Reserveren kan vanaf 15 augustus via de website.

Agenda

augustus 2020

Datum & Tijden
Type
Plaats
Locatie
Opmerking
do 20 aug. 20.00
openbaar
Assen
vr 21 aug. 20.00 uur
openbaar
Assen
do 27 aug. 20.00
openbaar
Assen
vr 28 aug. 20.00
openbaar
Assen