Van hier tot oneindig

Als je vanaf de sterren naar jezelf kijkt, ben je maar een stipje in het oneindige heelal. En als je vanuit je cellen naar jezelf kijkt dan zijn je cellen oneindig veel stipjes die samen jouw lichaam maken. Er kruipt een groot gevoel je buik in; eigenlijk ben je heel klein én heel groot tegelijk. 

Elektriciens Joes en Henk gaan naar een school om een klusje te doen. Het lijkt een normale dag maar als er iets kleins fout gaat heeft dat grote gevolgen. Ze gaan op avontuur in de ruimte en maken een reis door hun lichaam. Ze komen sterren, planeten, longen, aders, cellen en zichzelf tegen. Dit is niet te bevatten!

Van hier tot oneindig is een filosofische voorstelling over inzoomen en uitzoomen, over grote gevoelens en kleine frustraties, over je een onderdeel voelen van een groter geheel en vooral over het wonder van het bestaan.

Deze voorstelling is nu ook te boeken als onderdeel van het scholenprogramma van ons jeugdtheaterfestival Art of Wonder. Meer informatie vind je op artofwonder.nl/opschool

Makers & spelers
Tekst: Sanne Schuhmacher
Regie: Céline Hoex
Muziek: Stijn Hoes
Spel: Niek van der Horst en Titus Boonstra
Decor & Lichtontwerp: Rinnert Veldman
Kostuum: Eleftheria Lavdaki
Dramaturgie: Frederieke Vermeulen

Agenda

mei 2022

Datum & Tijden
Type
Plaats
Locatie
Opmerking
ma 23 mei 11.00 uur
schoolvoorstelling
Assen
Onderdeel van Art of Wonder op School
di 24 mei 11.00 uur
schoolvoorstelling
Assen
Onderdeel van Art of Wonder op School
di 31 mei 9.20 + 10.30 uur
schoolvoorstelling
Nieuw Buinen
Onderdeel van Art of Wonder op School