Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

Presentaties jeugdtheaterschool

Op zondag 4 en 11 februari 2024 vinden weer de tussentijdse presentaties van de 12+ groep van de jeugdtheaterschool plaats in Assen, Hoogeveen en Meppel. Waarbij de groep op een laagdrempelige manier aan hun familie en vrienden presenteren wat ze tot nu toe hebben geleerd.

Kaartjes kosten 2,50 euro en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Wil je graag bij de presentaties aanwezig zijn? Reserveer dan via onderstaand formulier je kaartjes. Deze kunnen op locatie betaald en opgehaald worden.

Zondag 4 februari 2024 - Garage TDI in Assen
Stad van Hades - Groep Iemke (12.00 - 12.45)
In een vlotte verteltheater voorstelling presenteren wij de Griekse tragedie van Orpheus en Eurydice. Een verhaal over 4 geliefden, de wreedheid van het lot, en hoe de wereld zou kunnen zijn. Gebaseerd op de Engelstalige voorstelling Hadestown.

De Net Niet Zo Doodgewone Straat - Groep Annelieke (14.15 - 15.00)
Een hele gewone straat waar meestal niet zoveel gebeurt. We krijgen nu alleen ook een kijkje achter de voordeur. En daar blijkt het hele gewone soms toch al interessant. Door maakopdrachten en improvisaties kregen de verhalen en personages steeds meer vorm. U zult zich vast gaan herkennen in sommige doodgewone scènes.

Wat is er gebeurd? - Groep Laura (16.30 - 17.15)
Iedereen wordt beduusd wakker, opgedroogde tranen nog op het gezicht. De muffe geur van alcohol, zweet en opgekropte emotie hangt in de lucht. Hun leven is vannacht veranderd dat is een ding wat zeker is. Maar wat is er precies gebeurd? Hoe is het precies is gegaan? Niemand weet het. Ongeveer zo misschien?

Zondag 11 februari 2024 - Het Podium in Hoogeveen
Antigone - Groep Meppel (beide presentaties zijn van 15.30 - 17.00)
Antigone is een eeuwenoude Griekse legende over een meisje die voor een onmogelijke keus komt te staan. Gaat ze tegen de wet in, om voor haar in de oorlog gesneuvelde broer op te komen? Of kiest ze voor wat veilig is en misschien ook wel wijzer is om te doen? Hoe ver ga je voor de mensen van wie je houdt?

My Super Sweet Sixteen - Groep Hoogeveen (beide presentaties zijn van 15.30 - 17.00)
Camilla wordt 16 jaar en krijgt al 16 jaar lang alles wat ze wil. Ze wil een feest zonder ouders, dus die vertrekken een weekendje naar de Malediven. Ze heeft haar oude vrienden ingeruild voor de populairsten van de school. Ze is klaar voor een perfecte avond, tot er een paar ongenode gasten voor de deur staan...

Reserveer nu kaarten voor de presentaties jeugdtheaterschool