Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

23 mei 2022

Garage TDI brengt de videotheek terug naar Assen

De videotheek bestaat in Assen al een tijdje niet meer. Maar in juni is er voor eventjes eentje terug van weggeweest in het Mercuriuswinkelcentrum. Getiteld: Remoria d’Amore. Bezoekers kunnen als vanouds weer binnenwandelen en maken een trip down memory lane tijdens de gelijknamige theatrale ervaring die van 1 tot en met 5 juni daar te zien is. De theatrale ervaring is gemaakt door theatermaker Karel Hermans samen met de spelers van het theatertussenjaar van de vooropleiding van Garage TDI.

Remoria d’Amore is onderdeel van het Art of Wonder-programma
Onder de noemer Art of Ondernemen worden makers (dit jaar zijn dat Hoge Fronten/Lieke Benders en Karel Hermans) worden uitgenodigd om festivalbezoekers de stad met andere ogen en oren te laten beleven. Zo onderzoeken we de rol van de kunsten bij de ontwikkeling van de Asser binnenstad. In Remoria d’Amore gaat het over herinneringen en het idealiseren van je verleden.

De theatrale ervaring beleven bezoekers alleen of met z’n tweeën en is niet geschikt voor mensen met claustrofobie of die slecht ter been zijn. De theatrale ervaring is van 1 tot en met 5 juni meerdere keren per dag te beleven aan het Mercuriusplein 90 in Assen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via artofwonder.nl