Nieuwsoverzicht

Open dag 10 oktober 2020.jpg
21 juli 2020

Start lessen JTS Dynamo

Het is weer mogelijk om je op te geven voor de jeugdtheaterlessen van JTS Dynamo! Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe is de plek binnen Garage TDI, waar kinderen van 6 en jongeren tot 18 jaar op een leuke manier leren toneelspelen. Fantasie, plezier, ontdekking en samenspel vormen het hart van de lesstof.
Eerst even een beetje proeven van de lessen? Dat kan op zaterdag 10 oktober tijdens de open dag! We doen deze middag allemaal leuke theateractiviteiten voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar. Gebruik je fantasie, stap in de rol van iemand anders en improviseer erop…

Meer lezen…
Verzet 2020 start.jpg
22 juni 2020

Film in de maak

We zijn begonnen met het project Verzet 2020 over de overval op het huis van bewaring in Assen op 11 december 1944. Onze vooropleiding Brandstof gaat samen met de Digital Art Factory hier een film over maken met een script van Wessel de Vries.

Meer lezen…
Dag-Nacht---Garage-TDI---liggend_1.jpg
4 juni 2020

Voorstelling in de buitenlucht?

Een voorstelling in de buitenlucht mag, dus staan Joost en Philip weer klaar om met hun supersonische zonmobiel op pad te gaan! Dag Nacht is een muziektheatervoorstelling op wielen, voor op het schoolplein en op festivals, die de mensheid gaat redden van het eeuwige duister.

Vandaag is de laatste dag dat de zon schijnt: vanavond gaat hij onder en komt hij nooit meer op! Dat hebben Philip en Joost tenminste van horen zeggen. Daarom rijden zij vandaag in hun supersonische…

Meer lezen…
191026-DonAssini (105) website.jpg
8 mei 2020

Tussenjaar doen?

Zit je er over na te denken om volgend jaar een tussenjaar te doen? En houd je van theater? Kom dan ons Theater-Tussenjaar doen! In dit tussenjaar krijg je les, ga je theaterexperimenten aan, maak en speel je in diverse theatervoorstellingen, bezoek je zelf voorstellingen in de schouwburg en krijg je auditie trainingen. Het programma, drie dagen per week, start op 1 september en duurt tot 1 juni.

Je kunt je opgeven voor de audities door een motivatiebrief en theater cv te mailen naar remco@garagetdi.nl. Meer informatie vind je hier:

Meer lezen…
Dag-Nacht-op-Zolder-website.jpg
15 april 2020

Telefoontheater voor families aan de keukentafel of op de bank

Vanaf dinsdag 21 april spelen wij de interactieve telefoontheatervoorstelling Dag Nacht op Zolder. Het is een spannend, interactief hoorspel voor iedereen vanaf 6 jaar. De voorstelling wordt live door twee acteurs gespeeld en via de telefoon word je er onderdeel van. Dag Nacht op Zolder gaat over bang zijn in het donker en de kracht van fantasie. Leuk om alleen op je kamer te beleven, maar ook samen aan de keukentafel met het hele gezin.

Meer lezen…
WEB_ArtOfWonder_2019_fotoMoonSaris_7786.jpg
31 maart 2020

Art of Wonder verplaatst

Helaas moeten we mededelen dat jeugdtheaterfestival Art of Wonder dat gepland stond in het 1ste weekend van juni niet door gaat. Van 4 tot en met 6 juni 2021 staan wij klaar om van Art of Wonder een geweldig feest te maken!

Meer lezen…