Nieuwsoverzicht

191026-DonAssini (105) website.jpg
8 mei 2020

Tussenjaar doen?

Zit je er over na te denken om volgend jaar een tussenjaar te doen? En houd je van theater? Kom dan ons Theater-Tussenjaar doen! In dit tussenjaar krijg je les, ga je theaterexperimenten aan, maak en speel je in diverse theatervoorstellingen, bezoek je zelf voorstellingen in de schouwburg en krijg je auditie trainingen. Het programma, drie dagen per week, start op 1 september en duurt tot 1 juni.

Je kunt je opgeven voor de audities door een motivatiebrief en theater cv te mailen naar remco@garagetdi.nl. Meer informatie vind je hier:

Meer lezen…
Dag-Nacht-op-Zolder-website.jpg
15 april 2020

Telefoontheater voor families aan de keukentafel of op de bank

Vanaf dinsdag 21 april spelen wij de interactieve telefoontheatervoorstelling Dag Nacht op Zolder. Het is een spannend, interactief hoorspel voor iedereen vanaf 6 jaar. De voorstelling wordt live door twee acteurs gespeeld en via de telefoon word je er onderdeel van. Dag Nacht op Zolder gaat over bang zijn in het donker en de kracht van fantasie. Leuk om alleen op je kamer te beleven, maar ook samen aan de keukentafel met het hele gezin.

Meer lezen…
WEB_ArtOfWonder_2019_fotoMoonSaris_7786.jpg
31 maart 2020

Art of Wonder verplaatst

Helaas moeten we mededelen dat jeugdtheaterfestival Art of Wonder dat gepland stond in het 1ste weekend van juni niet door gaat. Van 4 tot en met 6 juni 2021 staan wij klaar om van Art of Wonder een geweldig feest te maken!

Meer lezen…