Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

11 september 2023

Oerlab voor de Toekomst komt naar Norg

Van 27 september tot en met 1 oktober 2023 komt Garage TDI met een programma vol creativiteit, theater, muziek, workshops en meer naar Norg, getiteld: Oerlab voor de Toekomst. Op het programma staan onder andere een theatervoorstelling, wildplukwandeling en verschillende workshops voor jong en oud.

Oerlab voor de Toekomst is een creatieve broedplaats (met theater, keuken, workshopplek en kunstkabinet) waarin Garage TDI samen met bewoners en onder begeleiding van kunstprofessionals onderzoek doet naar een actueel maatschappelijk thema. In deze editie in Norg staan alle activiteiten in het teken van het thema de voedingsbodem: in letterlijke en figuurlijke zin. Wat heeft het bodemleven van ons nodig? En wat heb je zelf nodig om te kunnen groeien en bloeien? Door middel van theater, gesprek, muziek, kunst, workshops en gezamenlijke maaltijden onderzoeken bewoners samen met Garage TDI hoe ze de toekomst vorm kunnen geven. Jong en oud kan bijvoorbeeld deelnemen aan een wildplukwandeling, verschillende workshops en gesprekken. Of een kijkje nemen bij de interactieve voorstelling Tot op de bodem (6+). Bewoners zijn ook van harte welkom om langs te komen voor een drankje.

Een groot deel van de activiteiten is gratis toegankelijk, voor sommige activiteiten is aanmelden vooraf noodzakelijk of zijn tickets verkrijgbaar. Meer info over het programma vind je op de oerlabpagina.