Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

28 juni 2022

Garage TDI zoekt theater- en dansdocenten (ZZP) voor projecten in het onderwijs

Onze educatietak groeit en daarom zijn we op korte termijn op zoek naar meerdere theater- en dansdocenten met een lesbevoegdheid. Ben jij die creatieve docent die leerlingen op een inspirerende en enthousiaste manier mee kan nemen in de wonderlijke wereld van het theater? En wil jij leerlingen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en trainen in sociale vaardigheden? Lees dan verder.

Wat ga je doen?
Op oproepbasis geef jij workshops, lessenreeksen en projectweken aan leerlingen in het basis- en/of voortgezet onderwijs in Noordoost Nederland. Het is ook mogelijk dat je voor een lange termijn op één school lesgeeft. Soms werk je met een door ons ontwikkelde workshop en op andere momenten vragen we je om zelf een les of workshop voor te bereiden. Voor ons staat voorop dat je inspeelt op de doelgroep, het niveau van de leerlingen en kan improviseren wanneer dat nodig is.

Honorering en arbeidsvoorwaarden
De projecten binnen het onderwijs worden uitbetaald op ZZP-basis en is conform de CAO Toneel en Dans 2022-2023. Binnen het onderwijs ben je als docent een visitekaartje van Garage TDI. Daarom bieden we ook intervisie en inspiratie bijeenkomsten aan.

Lijkt het je leuk om samen te werken? Dan maken we graag kennis met je! Mail je CV en korte motivatiebrief met je beschikbaarheid vóór vrijdag 21 juli 2022 naar educatie@garagetdi.nl.