Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

20 juli 2022

Garage tdi organiseert extra auditie voor het theatertussenjaar van de Vooropleiding

Er komt weer een auditie aan voor het theatertussenjaar. Tijdens het theatertussenjaar bereid je je voor op een hbo-theateropleiding. Je krijgt les, experimenteert met theatervormen en maakt en speelt diverse voorstellingen. De lessen worden gegeven door docenten en makers die zelf hebben gestudeerd aan een acteurs, performance, regie, schrijvers of docenttheateropleiding. Is theater voor jou meer dan een hobby? Heb je talent, ambitie en de wens om van theater je beroep te maken? Meld je dan aan voor de auditie.

Praktische informatie

De auditiedag bestaat uit een motivatiegesprek en een spelauditie. Voorafgaand aan deze auditie vragen we je om een bestaande korte monoloog uit het hoofd te leren. Bij voorkeur eentje die je nog niet eerder hebt gespeeld.

Deelname aan de auditie is gratis. Word je aangenomen, dan kun je in het nieuwe seizoen beginnen. Het seizoen start op 1 september 2022 en duurt tot juni 2023.

Datum
: woensdag 24 augustus van 14.00 – 17.00 uur
Locatie:
Garage TDI, Industrieweg 8 in Assen
Aanmelden: tot 20 augustus
Kosten:
de auditiedag is gratis. Deelname aan het programma kost € 725,- voor een volledig seizoen. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Wil je meer weten?

Lees dan verder op de theatertussenjaar-pagina of meld je aan voor de auditie via het aanmeldformulier op de auditie-pagina.

Foto: theatertussenjaar-productie Remoria d'Amore door Nienke Maat