Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikersbeleving.

Lees onze cookieverklaring

12 september 2022

Garage TDI organiseert Open theaterdag van de Jeugdtheaterschool op zaterdag 1 oktober

Is theater iets voor jou? Ontdek het bij Garage TDI op zaterdag 1 oktober in Assen. De Jeugdtheaterschool van Garage TDI is namelijk dé plek voor jong en oud(er), stille bewonderaars of podiumbeesten. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van theater.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar maken tijdens de Open theaterdag op een laagdrempelige manier kennis met onze lessen en de docenten. Tijdens de open dag volgen de kinderen verschillende lessen en aan het eind van de middag is er een presentatiemoment. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk en kan via garagetdi.nl/opendag

Volg een proefles op locatie naar keuze

De Jeugdtheaterschool van Garage TDI heeft locaties door heel Drenthe. Je vindt ons in Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Norg en Meppel. We bieden wekelijks lessen aan voor verschillende leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en 12+. Daarnaast zijn er jaarlijks diverse extra theateractiviteiten en presentatiemomenten. Meld je aan voor een proefles via deze website. Zo ontdek je of het iets voor jou is.

Psssst

JTS Dynamo heet vanaf nu ook Garage TDI. Leuk en logisch: zo bundelen we al onze jeugdtheateractiviteiten onder één duidelijke naam. Theaterschool, vooropleiding én gezelschap. Naast Assen vind je onze Jeugdtheaterschool ook in Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel en Norg. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt.

Meer weten over de Jeugdtheaterschool?

We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op.