WEB_ArtOfWonder_2019_fotoMoonSaris_7290.jpg
21 juli 2021

Art of Wonder gaat door maar in een aangepaste vorm

Naar aanleiding van de coronapersconferentie op 9 juli hebben we besloten dat het festivalweekend dit jaar in een enigszins afgeslankte vorm plaatsvindt. Hoewel de huidige maatregelen momenteel tot 13 augustus gelden, willen we ons zo goed mogelijk voorbereiden op een veilige editie in september. Het festivalweekend duurt daarom twee in plaats van drie dagen, van 18 t/m 19 september. Ook is de avondprogrammering een stukje korter en het programma buiten het festivalhart in de Gouverneurstuin is minder uitgebreid dan onder normale omstandigheden. Daarmee vervalt dus helaas ook de traditionele feestelijke opening op de vrijdagmiddag.

De vierde editie van Art of Wonder zou eigenlijk plaatsvinden in juni 2020, maar is door corona eerst verplaatst naar juni 2021 en vervolgens naar 18 en 19 september 2021. Het festival ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren. Of we gaan werken met timeslots, vaste zitplaatsen, testen voor toegang en/of afstandsmaatregelen hangt af van de ontwikkelingen na 13 augustus. Hierover maken we later meer bekend. De organisatie is op verschillende scenario’s voorbereid.

Aangepast programma

Om de kans zo groot mogelijk te houden dat het festival doorgang kan vinden en om het karakter van het festival te behouden hebben we het programma enigszins aangepast. Er zijn meer voorstellingen die al vanaf de jongste doelgroep (2+/4+) geschikt en leuk zijn om met de hele familie samen te beleven. Dus ook met oudere kinderen en volwassenen. Het wordt misschien wel meer dan ooit een festival voor alle leeftijden en echt herkenbaar Art of Wonder! De eerste voorstellingen staan al online op deze pagina. De komende weken vullen we het programma steeds verder aan.

Online kaartverkoop

De kaartverkoop start op 28 augustus online via de website van Art of Wonder. Er is een beperkte capaciteit, mocht er later meer capaciteit mogelijk zijn vanwege veranderende maatregelen maakt de organisatie dat bekend via de website en sociale mediakanalen.