LucasKemper_Welstaat_LR-52.jpg
18 maart 2021

Audities Ensemble en Theater-Tussenjaar

Garage TDI zoekt jongeren uit Noord-oost Nederland tussen de 14 en 21 jaar voor het spelersensemble en het Theater-Tussenjaar van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis. Bij Brandstof TDI leren de jongeren hun theatertalent ontdekken en bereiden we de jongeren voor op de diverse hbo-theateropleidingen in Nederland. Op zaterdag 22 mei organiseert Garage TDI audities voor het spelersensemble Het Ensemble en op zondag 20 juni vindt de auditie plaats voor het Theater-Tussenjaar. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Auditie voor het spelersensemble

Het Ensemble van Brandstof TDI bestaat uit 25 spelers tussen 14 en 21 jaar. Deze spelersgroep maakt voorstellingen, experimenteert met theatervormen en krijgt diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. Als je wordt aangenomen dan kun je direct bij ons aan de slag. De auditie voor Het Ensemble vindt plaats op zaterdag 22 mei. Ter voorbereiding vragen we je om een motivatiebrief en een introductiefilmpje op te sturen waarin je jezelf op theatrale wijze voorstelt. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de auditie en de opdrachten die je moet voorbereiden. De auditie-dag bestaat uit een motivatiegesprek en een workshopdag.

Deelname aan de auditie kost € 10,- per persoon. Aanmelden voor de auditie van Het Ensemble kan tot 18 mei via onze website.

Auditie voor het Theater-Tussenjaar

Tijdens het Theater-Tussenjaar bereid je je voor op een hbo-theateropleiding. Je krijgt les, experimenteert met theatervormen en maakt en speelt diverse voorstellingen. Als je wordt aangenomen dan kun je vanaf september bij ons beginnen. De auditie voor het Theater-Tussenjaar vindt plaats op zondag 20 juni. Ter voorbereiding op deze auditie vragen we je om een motivatiebrief en een introductiefilmpje op te sturen waarin je jezelf in een performance voorstelt. Meer informatie hierover ontvang je per mail na je aanmelding. De auditie-dag zelf bestaat uit een motivatiegesprek en een spelauditie.

Deelname aan de auditie voor het Theater-Tussenjaar is gratis. Aanmelden voor de auditie voor het Theater-Tussenjaar kan tot 13 juni via onze website.