kerstproductie2020.JPG
12 juli 2021

Deelnemers gezocht voor muziektheatervoorstelling over mythes uit het Hoge Noorden

Dit najaar maakt Garage TDI samen met jongeren van onze vooropleiding Brandstof TDI, professionele muzikanten en bewoners uit Assen de voorstelling ‘Kwasir, schepper van het feest’. Een muzikale kerstvoorstelling gebaseerd op mythes uit het Hoge Noorden. De voorstelling speelt in december in de wijken Marsdijk, Peelo, Centrum, Assen-Oost en Lariks/Pittelo. Garage TDI is nog op zoek naar deelnemers uit Assen die op verschillende manier mee willen doen.

Over de voorstelling ‘Kwasir, schepper van het feest’

Kwasir, schepper van het feest’ is een muziektheatervoorstelling gebaseerd op mythes uit het Hoge Noorden. Een verhaal over hoe de Goden na eindeloos oorlog voeren met elkaar Kwasir schiepen, de brenger van de dichtkunst, de kunst van het zingen, dansen en samen feestvieren. De voorstelling bestaat uit een parade door de wijk en een slotspektakel. Dit alles gaat rond kerst plaatsvinden in maar liefst vijf wijken in Assen.

Deelnemers gezocht

Naast de jongeren van Brandstof TDI, de theatervooropleiding van Garage TDI, en vijf professionele muzikanten, waaronder LAVALU (o.a. bekend van Het Pauperparadijs), zijn we nog op zoek naar enthousiaste bewoners die mee willen doen. Je kunt op verschillende manieren meedoen: spelen, zingen, muziek maken of als vrijwilliger achter de schermen. Ook zijn we op zoek naar een hond.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 5 oktober om 19.30 uur organiseert Garage TDI een informatiebijeenkomst. Deze avond vertellen de makers meer over de voorstelling en op wat voor manier je mee kunt doen. Repetities vinden plaats op drie vrijdagen/zondagen in november. De voorstelling speelt op 11, 12, 16 t/m 18, 23 en 24 december in de avond. Elke avond in een andere wijk.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit bijzondere project? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier