Campagnebeeld Record.jpg
3 mei 2021

Kaartverkoop luisterervaring Record van start

Jaar na jaar worden er warmterecords gebroken. Om de vergelijking met de huidige crisis te maken zou je kunnen zeggen dat klimaatverandering een pandemie in slow-motion is. Maar wat nou als deze klimaatcrisis in sneltreinvaart zou plaatsvinden? Jongeren van het theatertussenjaar van Brandstof TDI onderzoeken in 'Record' hoe onze wereld er dan uitziet en hoe de mens reageert op plotselinge veranderingen. Met een speciale rol voor een gevonden geluidsrecorder.

'Record' is een spannende luisterervaring gemaakt door het theatertussenjaar van Brandstof TDI en is vanaf 3 mei verkrijgbaar. Via onze website bestel je een pakket dat bestaat uit een usb-stick en vijf enveloppen. De fragmenten kun je op volgorde beluisteren. Een pakket kost €15,00. Als je kiest voor de optie om het pakket te laten opsturen komt er nog €7,00 aan verzendkosten bij. De pakketten zijn t/m 31 mei verkrijgbaar.

Speciale Hemelvaartsactie voor Assenaren
Tot 12 mei hebben we een speciale Hemelvaartsactie voor Assenaren. Bestel uiterlijk 11 mei een pakket via onze website voor slechts 15 euro en de makers komen het pakket op 12 mei persoonlijk bij je langsbrengen. LET OP: dit geldt
alleen voor bestellingen uit Assen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de maatregelen rondom het coronavirus. 

>> Bestel het pakket hier