WEB_GarageTDI_Nietjes_fotoMoonSaris_8430.jpg
29 november 2021

Meld je nu aan voor de audities van Brandstof TDI

Er komt weer een auditie voor onze vooropleiding theater Brandstof TDI aan! Brandstof TDI is er voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar, die zich in het theatervak verder willen ontwikkelen. Is theater voor jou meer dan een hobby? Heb je talent, ambitie en de wens om van theater je beroep te maken? Meld je dan aan voor de auditie op zondag 23 januari 2022.

De auditiedag bestaat uit diverse theaterlessen en een motivatiegesprek. Vooraf aan de auditie krijg je twee opdrachten die je thuis kunt voorbereiden. Namelijk het instuderen van een korte theatermonoloog en het maken van een video (performance), waarin je jezelf op theatrale wijze voorstelt (maximaal 2 minuten). Deelname aan de auditiedag is gratis. Aanmelden kan tot 20 januari via het aanmeldformulier. Word je aangenomen, dan kun je meteen instromen. Uiteraard houden we tijdens de auditiedag rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Divers programma

Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis is het talentontwikkeling programma van Garage TDI. Je krijgt diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. Daarnaast maak je kleine en grote voorstellingen die spelen in zalen en op festivals Je volgt ieder jaar in de zomer een trainingsweek en je maakt onder begeleiding van professionele filmmakers een film. Bij Brandstof TDI leer je al je theatertalenten ontdekken en in te zetten en is er de mogelijkheid om je voor te bereiden op diverse hbo-theateropleidingen in Nederland. Activiteiten van het spelersensemble vinden voornamelijk in de weekenden en vakanties plaats.

Wil je weten wat de huidige spelers ervan vinden? Bekijk dan deze video op ons YouTube-kanaal.

Wil je meer weten?

Lees dan verder op onze Brandstof-pagina en meld je aan voor de auditie via het aanmeldformulier.