Campagnebeeld Nietjes_liggend_WEB_GarageTDI_Nietjes_fotoMoonSaris_4075.jpg
27 mei 2021

Tragikomische voorstelling 'Nietjes' in première

Op zaterdag 5 juni gaat de voorstelling ‘Nietjes’ van Brandstof TDI, de theatervooropleiding van Garage TDI, in première. De voorstelling speelt die dag twee keer voor maximaal 30 personen per voorstelling in de tuin van de Ondernemersfabriek in Assen.Nietjes’ is een tragikomedie over het vastzitten in een kapitalistisch systeem en de strijd om je daarvan los te maken. In regie van Stella van den Sigtenhorst.

De voorstelling ‘Nietjes’ speelt zich af in een nietjesfabriek. De directrice van de fabriek vraagt Tom, haar grootste werknemer, om haar bureau uit het raam te gooien. Tom is door het voorval van slag en reageert zich thuis af op zijn vrouw. Een ruzie ontaardt. Over drie personages en een geit die alle drie niet kunnen ontsnappen aan de door henzelf opgelegde eisen. De voorstelling wordt gespeeld door Muze Brink, Anne-Fleur Jonker en Koen Bordewijk van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis.

Beperkt plek vanwege corona
Om voor publiek, personeel en de spelers een veilige omgeving te creëren, hebben we enkele maatregelen getroffen. De voorstelling speelt live in de open lucht in een corona-proof setting op twee tijdstippen: om 16.00 en 20.00 uur. Per tijdstip zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Theater in je tuin
Vanaf 10 juni tot en met 26 september is ‘Nietjes’ ook te boeken als voorstelling voor in de eigen achtertuin. De kosten zijn €100,- plus €5,- voor elke toeschouwer. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Garage TDI via info@garagetdi.nl